1. די ונטערטעניק פון די העסקעם.
    • דער העסקעם איז גילטיק פֿאַר די https://healthy-food-near-me.com וועבזייטל און איז געפונען צווישן די באַניצער פון די זייטלעך און די באַזיצער פון די זייטלעך (דערנאָכדעם https://healthy-food-near-me.com )
    • די אַגרעעמענט באַשטעטיקט די פּראָצעדור פֿאַר ריסיווינג, סטאָרידזש, פּראַסעסינג, ניצן און דיסקלאָוזינג די פערזענלעכע דאַטן פון די באַניצער און אנדערע אינפֿאָרמאַציע וואָס https://healthy-food-near-me.com נעמט פֿון די פּלאַץ ניצערס. דער באַניצער פילז אין פּערזענלעך דאַטן.
    • צו שטעלן אינפֿאָרמאַציע, אַ מעלדן, ניצן די פּלאַץ אויף קיין פון די https://healthy-food-near-me.com זייטלעך, דער באַניצער מוזן קערפאַלי לייענען דעם אַגרעעמענט און אויסדריקן די פול העסקעם מיט זיין טערמינען. באַשטעטיקונג פון פול צושטימען מיט דעם העסקעם איז די נוצן פון דעם פּלאַץ דורך די באַניצער.
    • דער באַניצער האט נישט די רעכט צו פּאָסטן אינפֿאָרמאַציע, אַנאַונסיז, נוצן דעם פּלאַץ אויב ער טוט נישט שטימען מיט די תּנאָים פון דעם העסקעם, אָדער אויב ער האט נישט ריטשט די לעגאַל עלטער ווען ער האט די רעכט צו אַרייַן אַגרימאַנץ אָדער איז נישט אַ אָטערייזד מענטש. פון די פירמע אויף וועמענס ביכאַף די אינפֿאָרמאַציע איז פּאָסטעד, מעלדן.
    • דורך פּאָוסטינג אינפֿאָרמאַציע אויף זייטלעך ניצן די פּלאַץ, דער באַניצער אַרייַן פּערזענלעך דאַטן אָדער, פּראַוויידינג די דאַטן אין אן אנדער וועג, און / אָדער, פּערפאָרמינג אַקשאַנז אויף דעם פּלאַץ, און / אָדער ניצן קיין טייל פון די מאַפּע, די באַניצער עקספּרעססלי צושטימען צו די טערמינען פון דעם העסקעם און צושטעלן https://healthy-food-near-me.com מיט די רעכט צו באַקומען, קראָם, פּראָצעס, נוצן און ויסזאָגן באַניצער פּערזענלעך דאַטן אונטער די טערמינען פון דעם אַגרעעמענט.
    • די אַגרעעמענט קען נישט רעגולירן און : // health-food-near-me.com, און מענטשן וואָס זענען נישט עמפּטאָאַטשקי עמפּלוייז .com, אפילו אויב דער באַניצער גאַט אַקסעס צו די זייטלעך, פודז אָדער באַדינונגען פון די מענטשן דורך הטטפּס: // געזונט-עסנוואַרג-לעבן-מיר .com אָדער די נוזלעטער. די אַגרעעמענט איז קאַנפאַדענשאַל אין פארשטאנד, און איז די בלויז אינפֿאָרמאַציע סטאָרד אין די דאַטאַבייס פון דעם פּלאַץ אין אַ ינקריפּטיד שטאַט און איז בארעכטיגט בלויז צו https://healthy-food-near-me.com.
    • דער באַניצער יקנאַלידזשז אַז, אין פאַל פון זיין פאַרלאָזן די זיכערהייט און שוץ פון זיין פערזענלעכע דאַטן און דערלויבעניש דאַטן, דריט פּאַרטיעס קען באַקומען אַנאָטערייזד אַקסעס צו די חשבון און פערזענלעכע און אנדערע באַניצער דאַטן. https://healthy-food-near-me.com איז ניט פאַראַנטוואָרטלעך פֿאַר לאָססעס ינקערד דורך אַזאַ אַקסעס.
  2. דער פּראָצעדור פֿאַר באקומען פּערזענלעך דאַטן.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • קיכלעך צו צושטעלן באַדינונגען דיפּענדינג אויף דעם, פֿאַר בייַשפּיל, סטאָרידזש דאַטן אין אַ קאָרב צווישן וויזיץ;
    • די יפּ אַדרעס פון די באַניצער.
  2. כל אינפֿאָרמאַציע איז געזאמלט ווי עס איז, און טוט נישט טוישן אין קאַלעקטינג דאַטן. דער באַניצער איז פאַראַנטוואָרטלעך פֿאַר פּראַוויידינג פאַרלאָזלעך אינפֿאָרמאַציע, אַרייַנגערעכנט אינפֿאָרמאַציע וועגן פּערזענלעך דאַטן. Https://healthy-food-near-me.com האט די רעכט, אויב נייטיק, צו באַשטעטיקן די אַקיעראַסי פון די צוגעשטעלט אינפֿאָרמאַציע און בעטן באַשטעטיקונג פון די צוגעשטעלט אינפֿאָרמאַציע אויב נייטיק, צו צושטעלן סערוויסעס צו דער באַניצער.
  3. דער פּראָצעדור פֿאַר ניצן באַניצער אינפֿאָרמאַציע.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. תּנאָים פון פּראַוויידינג אַקסעס צו די דאַטאַבייס.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • ביי גלייַך ריקוועס פון שטאַט ללבער בארעכטיגט צו פאָדערן און באַקומען אַזאַ דאַטן און אינפֿאָרמאַציע;
    • אויב, לויט דער מיינונג פון https://healthy-food-near-me.com, דער באַניצער ווייאַלייץ די טערמינען פון דעם אַגרעעמענט און / אָדער אנדערע קאַנטראַקץ און אַגרימאַנץ צווישן https://healthy-food-near-me.com און דער באַניצער.
  7. ווי אַזוי צו טוישן / ויסמעקן די אינפֿאָרמאַציע אָדער אַנסאַבסקרייבז.
  1. ניצערס אין קיין צייט קענען טוישן / ויסמעקן פּערזענלעך אינפֿאָרמאַציע (טעלעפאָן) אָדער אַנסאַבסקרייבז. די אַרבעט פון עטלעכע פֿעיִקייטן פון https://healthy-food-near-me.com, וואָס דאַרפן די אַוויילאַבילאַטי פון אינפֿאָרמאַציע וועגן דעם באַניצער, קען זיין סוספּענדעד פֿון דעם מאָמענט פון טשאַנגינג / דיליטינג די אינפֿאָרמאַציע.
  2. די פערזענלעכע דאַטן פון די באַניצער זענען סטאָרד ביז די באַניצער איז אויסגעמעקט. גענוג אָנזאָג פון די באַניצער וועגן דילישאַן אָדער אנדערע פּראַסעסינג פון פערזענלעכע דאַטן וועט זיין אַ בריוו (אינפֿאָרמאַציע) געשיקט צו די E- בריוו וואָס איז באַשטימט דורך די באַניצער.
  3. דאַטן שוץ.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. קאָנטאַקט אַדרעס אין פֿראגן.
  4. אין פאַל פון פֿראגן, וויל, טענות וועגן די אינפֿאָרמאַציע איר צושטעלן, ביטע קאָנטאַקט די E- בריוו אַדרעס: Support@healthy-food-near-me.com. אויף געשריבן בעטן און אויף פּרעזענטירונג פון אַ דאָקומענט וואָס באַשטימט זיין אידענטיטעט און אויטאָריטעט, מיר קענען צושטעלן די באַניצער אינפֿאָרמאַציע וועגן די פּראָצעדור פֿאַר באקומען אינפֿאָרמאַציע וועגן דעם אָרט פון די דאַטאַבייס.
  5. ענדערונגען צו די פּריוואַטקייט פּאָליטיק.
  6. מיר קענען טוישן די טערמינען פון די פּריוואַטקייט פּאָליטיק. אין דעם פאַל, מיר וועלן פאַרבייַטן די ווערסיע אויף די באדינגונגען בלאַט, אַזוי טשעק צוריק פּיריאַדיקלי https://health-food-near-me.com/ פּריוואַטקייט-העסקעם אַלע ענדערונגען אין די העסקעם קומען אין קראַפט פון דעם מאָמענט פון זייער ויסגאַבע. ניצן די מאַפּע, דער באַניצער באשטעטיקט אַקסעפּטאַנס פון די נייַע טערמינען פון די פּריוואַטקייט פּאָליטיק אין די ווערדינג וואָס איז קראַפט אין דער צייט ווען דער באַניצער ניצט דעם פּלאַץ.
  7. נאָך טערמינען.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. אין פאַל אויב קיין פּראַוויזשאַנז פון די פּריוואַטקייט פּאָליטיק, אַרייַנגערעכנט קיין פאָרשלאָג, פּונקט אָדער טייל דערפון, זענען דימד צו זיין פאַרקערט צו די געזעץ, אָדער פאַרקריפּלט, דאָס וועט ניט ווירקן די רוען פּראַוויזשאַנז וואָס טאָן ניט סויסער די געזעץ. פול קראַפט און זענען גילטיק, און קיין פאַרקריפּלט טנייַ, אָדער אַ טנייַ וואָס קענען ניט זיין מקיים אָן ווייַטער קאַמף דורך די פּאַרטיעס, איז באטראכט צו זיין אַמענדיד, אַמענדיד צו די מאָס וואָס עס איז נייטיק צו ענשור די גילטיקייַט און די מעגלעכקייט פון ימפּלאַמענטיישאַן.
  3. דער העסקעם יקסטענדז צו דער באַניצער פֿון דעם מאָמענט וואָס ער ניצט דעם פּלאַץ, אַרייַנגערעכנט די פּלייסמאַנט פון די אַדווערטייזמאַנט, און איז גילטיק ביז קיין אינפֿאָרמאַציע וועגן דעם באַניצער איז סטאָרד אויף דעם פּלאַץ, אַרייַנגערעכנט פּערזענלעך דאַטן.